Om oss

Peab Bogstrand er en sammensatt håndverksbedrift med fagområder som maling og byggtapetsering, tømring, mur og flislegging. Vi er organisert med hovedkontor i Harstad og avdelingskontor i Tromsø.

Selskapet ble startet i 1992 med maling som fagområde. Allerede da var fargehandel også etablert, men mer eller mindre mest som lager og service for eget håndverk.

Fra 2008 og frem til i dag har det vært stor utvikling i bedriften. På et tidspunkt så vi muligheten til å samle flere fagfelt i et og samme firma. Det startet med at det ble ansatt egne flisleggere. Og noen år senere var også egne tømrere på plass.

Vi har endret fokus fra ren malerbedrift til å bli en totalleverandør med tømring, maling, muring og flislegging. Behovet for tømrere har vokst kraftig og denne delen av Bogstrand AS er i klart størst vekst. Vi ser fordelen av å samle kompetanse fra flere fagfelt og dette gjør oss i stand til å ha et unikt samspill mellom disse fagfeltene på byggeplassen.

I 2016 startet vi opp egen avdeling i Tromsø, avdelingen er lokalisert sammen med Bjørn Bygg AS. Denne avdelingen har samme fokusområder som avdelingen i Harstad. Og både malere, tømrere, murere og flisleggere er ansatt.

Fargehandelen i Harstad ble lagt ned i mai 2019.

Totalt er vi rundt 70 ansatte. Hvorav to er tilknyttet administrasjon, mens resten er tilknyttet håndverksavdelingene. I tromsø er det totalt 21 ansatte.

Peab Bogstrand er en del av Peab-konsernet som er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 16 000 ansatte og en omsetning på 55 milliarder svenske kroner. I Norge har Peab cirka 1500 medarbeidere og en årlig omsetning på 6 milliarder kroner.

Peabs håndtering av personopplysninger

For Peab er det viktig at du skal føle deg trygg på at vi behandler
personopplysningene dine på en sikker og lovlig måte.

Mer informasjon
Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.