Om oss

Peab Bogstrand er en sammensatt håndverksbedrift med fagområder som maling og byggtapetsering, tømring, mur og flislegging. Vi har en også en egen butikk for fargehandel, varme og ildsteder med mer.

Selskapet ble startet i 1992 med maling som fagområde. Allerede da var fargehandel også etablert, men mer eller mindre mest som lager og service for eget håndverk.

Inn med ovn og skorstein
Butikken har utviklet seg og har i dag langt flere fagfelt enn ved oppstarten. Vi er blant annet medlem av Varmefagkjeden og kan tilby et enormt utvalg av peisovner, peisinnsatser, skorsteinsløsninger og piperehabilitering.

Etter hvert ble det naturlig å utvide håndverksdelen med flislegging og vi har med tiden fått svært høy kompetanse også på dette feltet. Med tiden er også behovet for tømrere også kommet og vi har i dag ansatt både tømrermester og tømrere.

Vi har endret fokus fra ren malerbedrift til å bli en totalleverandør med tømring, maling, muring og flislegging. Behovet for tømrere har vokst kraftig og denne delen av Bogstrand AS er i klart størst vekst. Vi ser fordelen av å samle kompetanse fra flere fagfelt og dette gjør oss i stand til å ha et unikt samspill mellom disse fagfeltene på byggeplassen.

I 2016 etablerte vi en egen håndverksavdeling i Tromsø med lokaliteter sammen med Peab Bjørn Bygg.  Avdelingen har samme fokusområde som Peab
Bogstrand i Harstad.

Totalt er vi rundt 67 ansatte hvorav fire er tilknyttet butikk og administrasjon, og resten er tilknyttet håndverksavdelingen.
I Tromsø er det 24 ansatte.

Peabs håndtering av personopplysninger

For Peab er det viktig at du skal føle deg trygg på at vi behandler
personopplysningene dine på en sikker og lovlig måte.

Mer informasjon
Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.